Ik ben Dianne.

Vaak voelde ik mij eenzaam en niet begrepen. Als iedereen naar links ging, dan ging ik naar rechts omdat dat beter voelde voor mij.

Ik volgde altijd mijn gevoel. Ik snapte vaak niet waarom mensen zo anders dachten als ik, ben ik dan gek of raar?  Om maar erkend te worden en mensen blij te maken, paste ik mijzelf aan.

Maar dan wel ten koste van mijzelf, mensen helpen was belangrijk, toch?? Ik wist niet meer wie ik was en wat ik leuk vond, en mijn levensdoel al helemaal niet meer. Ik ben zeer sensitief en vaak ervaarde ik dit als een last, ik voel alles van iedereen. Mijn hoofd staat ook altijd voluit aan, mag het soms een beetje minder?

Waarom voel ik mij zo en wat kan ik doen om mij weer goed te voelen? Ik ben gaan zoeken en zoeken op zoek naar antwoorden, gaan zoeken naar mijn gebruiksaanwijzing. En stap voor stap kwam ik hierdoor beter in mijn vel te zitten.

Je lichaam en geest zitten zo wonderlijk in elkaar, en je kan veel meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Nu weet ik wie ben en wat mij blij maakt, en dat allemaal door mij persoonlijk te ontwikkelen en alle belemmerende overtuigingen los te laten. Ik ben in een korte tijd heel hard gegroeid en ik had dit een paar jaar geleden nooit gelooft. 

Ik zie mijn kwaliteiten nu als gave in plaats van een last. Ik ben van overleven naar leven gegaan. 

Ik wil graag mijn ervaring en kennis inzetten om jou hierbij te helpen.

.”

Wat is nou typisch Dianne?

Ik hou van kletsen en gezelligheid.

Maar ik kan ook echt heel goed alleen zijn.

Ik zit vaak met mijn neus in de boeken, want lezen en nieuwe kennis opdoen vind ik super leuk. Podcasts en leren van anderen doe ik ook super graag, ik zie het leven als 1 grote leerschool.

Ik ben een grote dierenliefhebber en een grote liefde voor honden, Ik droom stiekem nog af en toe van een paard;)

Muziek vind ik geweldig , en daar ga ik helemaal in op en kan ik uren mee bezig zijn (hyperfocus) 

Elke dag is anders en vaak ben ik ook met meerdere dingen tegelijk bezig, alles is vaak in beweging en elke keer heb ik weer nieuwe inspiratie en ideeen.

Jarenlang heb ik met mijzelf geworstelt om maar “gewoon” te kunnen leven, mezelf aangepast en allerlei hokjes gestopt. Door onze kinderen en de bijbehorende struggles, heb ik ontdekt dat je goed bent zoals je bent. 

Ik geloof dat we allemaal geboren zijn met ieder zijn eigen rol en bijzonder kwaliteiten, en ik laat je graag ervaren wat jou kwaliteiten zijn.

Lekker in je vel zitten en jezelf zijn is het fijnste wat er is, en ik gun jou dit ook!

Liefs Dianne