Volwassenen

 

Als volwassene wil je graag lekker in je vel zitten. Vaak blijk het in de praktijk anders te zijn. 

Er kunnen zich allerlei klachten voordoen die je beperken in je welzijn. 

Het kunnen Fysieke klachten en mentale klachten zijn. 

Fysieke klachten zoals: 

Blaasontsteking, slaapproblemen, hoofdpijn, rugproblemen, stramheid, spierpijn,  oorpijn, pijn, steeds terugkerende verkoudheid. En zo nog veel meer op te noemen. 

Emotionele klachten: 

Wisselende emoties, boosheid, angst, verdriet of gewoon een vervelend gevoel. In een consult bekijken we wat de oorzaak is. 

Mentale klachten:
Oneindig gepieker, overgevoeligheid, negatief denken, slapeloosheid, rusteloosheid, angst, prestatiedruk, seizoensgebonden depressie, stress of hoogtevrees. 

Gevoeligheid, angst voor wat mogelijk is, angst, grenzen aangeven, zelfvertrouwen, piekeren over wat anderen van je denken. Stappen zetten in je leven 

Al deze ervaren klachten zijn een symptoom een wegwijzer een boodschap voor je leven, iedereen is hier in uniek. Door het zelf herstellend vermogen van je lichaam te activeren, ontstaat er weer ruimte en balans. Dat voel je in rust en ontspanning. 

Ik gebruik hierbij vaak de methode NEI 

NEI is fijne en vriendelijke methode, en geschikt van baby tot volwassen persoon. 

NEI is een methodiek om het onbewuste, bewust te maken. Veel van wat we hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen, liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn als onverwerkte emoties waardoor er sprake kan zijn van incongruentie tussen bewustzijn en onderbewustzijn. Zo ontstaat er een disbalans wat er toe kan leiden dat we minder goed gaan functioneren.  

Hierdoor kunnen er symptomen of klachten ontstaan met als resultaat stress in het lichaam, uiteindelijk via de geest zijn invloed heeft op het fysieke lichaam. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust zijn invloed uitoefenen. Dat uit zich bijvoorbeeld in: 

Ongewenst Gedrag: 

Je wilt het één maar doet het ander. Je acties zijn niet congruent met wat je eigenlijk wilt. Bijvoorbeeld: Je wilt stoppen met een verslaving maar het lukt je niet, Je wil heel graag iets maar steeds haak je weer af. 

Ongewenst Gevoel: 

Je wordt ‘overvallen’ door gevoelens van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, depressie, verdriet, boosheid, eenzaamheid. Wat vaak leidt tot:  leer – en concentratie-problemen, stress of slapeloosheid. 

Fysieke Klachten: 

Ons onbewuste overlevingsmechanisme zal alles doen ons te beschermen tegen pijnlijke ervaringen. Dit kan zelfs zover gaan dat dit zich uit in fysieke reacties zoals: hoofdpijn, migraine, lusteloosheid, spanning, allergieën, burn-out en andere chronische klachten. 

Ervaar jij fysieke of mentale klachten en ervaar je dit als een probleem? Neem contact met mij op. 

  

 

 

HOE WERKT NEI?

Veel van wat we ooit hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Bij onverwerkte emoties kan er sprake zijn van een verschil  inconcongruntie tussen bewustzijn en onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn fungeert als het ware als een harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn hierin opgeslagen. Onbewuste delen kunnen invloed uitoefenen op de cellen c.q. cel-geheugen en kunnen voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen. Door aan dit onderbewuste geheugen vragen te stellen wat er bijvoorbeeld in het verleden is gebeurd, wordt helder waarom je nu in het heden ergens last van hebt.

Ik gebruik de biosensor als meetinstrument voor frequenties van het lichaam. Ieder mens heeft een eigen trilling of frequentie die in alles meebeweegt wat gezegd wordt. Via protocollen en samenwerking van de biotensor gaan we stap voor stap opzoek door je onderbewustzijn.

De biotensor pakt deze frequentie op en vertaalt het naar “ja” of “nee” waardoor onderbewuste processen en antwoorden worden opgespoord en meetbaar zijn. De antwoorden krijg ik dus van je onderbewustzijn met behulp van de biotensor. Hierna kunnen blokkades worden opgeruimd, wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd en is verandering mogelijk.

Net als een virusscan op de harde schijf van jouw computer. Het virusprogramma spoort de storende en probleem veroorzakende programma’s op en verwijdert ze van de harde schijf, zodat de computer weer optimaal kan werken.

Tijdens een NEI-sessie kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen stel. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. Door deze zachte manier van werken is NEI zeker ook heel geschikt voor kinderen en zelfs baby’s.

Heel Bijzonder

Bewustwording is stap 1 de rest volgt vanzelf

“Een opgelucht gevoel”

Hoeveel behandelingen?

Het herstelproces verloopt bij iedereen anders. Ieder mens is uniek, maar in veel gevallen zijn de klachten direct aanmerkelijk te verbeteren. Door een behandeling word het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer geactiveerd, er komt een beweging doordat de levensenergie weer kan stromen. Er word iets in gang gezet, hoelang en welke uitwerking dit heeft is voor iedereen uniek. Vaak zijn er 2 tot 3 sessie nodig voor de hulpvraag te kunnen aanpakken. De reactie na een consult is vaak moe en een opgelucht gevoel. Mijn advies is om na een consult rust te pakken en water drinken. 

 

^

Neuro Emotionele integratie

^

Systemisch werk

^

Spagyriek

Pas had ik mijn 1e ervaring met een NEI consult. Hoewel ik alle vertrouwen heb in Dianne dacht ik zelf “dat zal bij mij wel niet lukken”. Ik ging er dus voor mezelf niet zo positief in. Tijdens de NEI sessie kwamen al snel oude gevoelens en gebeurtenissen naar boven. Ook had ik veel last van schuldgevoelens naar alles en iedereen en wilde het altijd vooral andere naar hun zin maken waardoor ik mezelf volledig voorbij liep. Dianne heeft, samen met mij, dat allemaal opgeruimd. Ik mocht het loslaten en ik mag gewoon weer mezelf zijn.   Ik ben daarna naar huis gegaan en was erg benieuwd hoe dat ik me vanaf dat moment zou gaan voelen. Nou er is vanaf dat moment zoveel voor mij veranderd. Ik kan nu nee zeggen zonder me schuldig te voelen en heb mezelf op de 1e plek gezet. Hierdoor ben ik een leuker mens voor mezelf geworden maar hierdoor ook een leukere moeder. Ik stel nu echt grenzen. Er zijn echt nog wel kleine dingen waar ik tegenaan loop maar door deze 1e NEI sessie is er een last van mijn schouders gevallen. Dianne is heel rustig waardoor je je al snel op je gemak voelt. Dank je wel Dianne voor deze ervaring”.

0 reacties

1 + 3 =