Gepubliceerd op 10 november 2021 om 20:18

Even snel fixen, dat is waar de meeste mensen naar verlangen. Je koopt bijvoorbeeld een product bijvoorbeeld voor te koken, door het product te kopen heb je in je verbeelding het idee dat je de heerlijkste gerechten op tafel zet, de realiteit is vaak anders.

Er zo bestaat er ook niet zoiets als een quick fix, een probleem die je even snel oplost. Veel mensen verwachten dat je naar een dokter gaat en dat het even gefixt word, maar helaas de realiteit is anders. 

Tijdelijk symptoom bestrijding of onderdrukking, heeft weer een resultaat in iets anders, een verschuiving naar een ander probleem.

Maar ja wat dan? Het is niet te koop, het is een proces en diegene die aan het roer staat dat ben jij.

Je gaat van de ene naar de andere cursus of therapie, je gaat van het ene naar het andere product voor je probleem ,maar nog steeds heb je niet de oplossing.

Je leven is ook een proces, je doet dingen nu ook heel anders als 10 jaar geleden of als kind zijnde.  

Het belangrijkste in het proces is bewustwording en niet alles aannemen wat er gezegd word, blijf zoeken naar jou waarheid en jou antwoord. Ben je op de juiste weg dan voel je dit aan je lichaam, maak weer de verbinding met je lichaam, maak de verbinding met jezelf.  Durf de stap te nemen en spring het diepe in. Jou onderbewustzijn weet precies wat je nodig hebt, het is niet voor niks dat je dit nu leest!

Vraag aan het universum om je de route mag zien die je mag belopen en heel “toevallig” gebeuren en dingen  die je de weg wijzen.

Ga je mee op reis in jou proces zonder quick fix maar een langer termijn effect?

Het enigste wat je moet doen is zelf de stap nemen en er voor 100% voor gaan.

%d bloggers liken dit: