Opstellingen

Wanneer stel je op? Bijvoorbeeld als je tegen deze vragen aanloopt:

·       Hoe vind ik meer rust in mezelf?
·       Waarom ga ik altijd over mijn grenzen?

·    Hoe kunnen mijn kinderen opgroeien zonder dat ze mijn problemen overnemen?
·       Waarom is mijn dochter steeds zo boos?
·       Waarom kan mijn dochter niet van mij loskomen?
·      Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?
·       Waarom maak ik dezelfde keuzes als mijn vader?
·       Waarom voel ik mij zo vaak schuldig?
·       Waarom lukt het niet om bepaalde stappen zetten?

Opstellingen

 

Heel Bijzonder

Maak het ontzichtbare weer zichtbaar

“Er ontstond een hele fijne rust in mijzelf, die ik nog niet eerder gevoeld heb”

Jij als mens behoord tot heel veel systemen, maar het belangrijkste is je biologische familiesysteem hieraan zit je altijd verbonden.

Jij hebt in dit syteem je eigen plek, maar soms kan het zijn dat jij door allerlei factoren niet op de juiste plek staat in het systeem.

Door niet op de juiste plek te staan in het systeem, onvang je niet wat je hoort te ontvangen. Je moet daardoor heel hard werken om alles maar te kunnen doen.  Dit kost je heel veel energie.

Tijdens een opstelling komt er vaak ook naar voren waar de verstrikking of buitensluiting is begonnen in je familie, waardoor jij van je plek af bent gegaan.

Doormiddel van interventies, word het mogelijk om jou plek in het systeem weer inte nemen. Met alle positieve gevolgen van dien.

 

 

^

Neuro Emotionele integratie

^

Systemisch werk

^

Spagyriek

Altijd had ik zere spieren en gewrichten, zelf slapen was erg pijnlijk. Ik ben aan de slag gegaan bij Dianne met goede resultaten. Door dat ik bewust werd van mijn gedrag en dat ik altijd maar met andere bezig was, en zorg dragen voor anderen. Kwam ik erachter dat ik niet mijn eigen leven leefde maar van anderen. Eindelijk kon ik mijzelf gaan helen, doormiddel van loslaten en bewustwording. Door lief te zijn voor mijzelf en goed voor mijzelf te gaan zorgen en gezond te leven, kan ik nu veel gemakkelijker mijn grenzen aangeven en voel ik mij nu veel beter. Wie had dat ooit voor mogelijk gehouden, het blijkt wel je bent nooit te oud voor een tweede leven.”

0 reacties

9 + 12 =