Baby’s en kinderen

Waarom reageert mijn kind zo? Wat is er aan de hand? 

Het gedrag is het topje van de ijsberg, er word iets zichtbaar. Het probleem echter ligt vaak dieper in het systeem. NEI is een vriendelijke manier om inzicht te krijgen in de oorzaak van de klacht of het probleem.

Baby’s en kleine kinderen kunnen helaas nog niet zelf vertellen wat er mis is, maar als ouder merk je vaak wanneer er iets aan de hand is. 

De zwangerschap en de geboorte spelen vaak ook een grote rol in het welzijn van je kind.  Er kunnen zich allerlei situaties voordoen die onbewust invloed hebben op het welzijn van je kind. 

 Tijdens een consult gaan we onderzoeken waar de klachten zijn ontstaan.  Dit is een bijzondere ervaring vaak met onverwachte wendingen en inzichten.

Je kind kan bij het consult aanwezig zijn maar dit hoeft niet. Ik kan je kind namelijk ook testen via één van de ouders.

Vaak zijn er  1 tot 3 behandelingen voldoende om tot een gewenst resultaat te komen.

Voor welke klachten kan NEI ingezet worden?

NEI therapie is in te zetten bij diverse klachten, zoals:

  ○ Onrust
  ○ Slaapproblemen
  ○ Overmatig huilen
  ○ Hechtingsproblemen
  ○ Problemen met voeding
  ○ Eczeem
  ○ Bedplassen
  ○ Angsten, zoals faalangst en verlatingsangst
  ○ Onzekerheid
  ○ Concentratie en/of leerproblemen, Dyslexie

HOE WERKT NEI?

Veel van wat we ooit hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Bij onverwerkte emoties kan er sprake zijn van een verschil  inconcongruntie tussen bewustzijn en onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is  als het ware als een harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn hierin opgeslagen. Onbewuste delen kunnen invloed uitoefenen op de cellen en kunnen voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen. Door aan dit onderbewuste geheugen vragen te stellen wat er bijvoorbeeld in het verleden is gebeurd, wordt helder waarom je nu in het heden ergens last van hebt.

Ik gebruik de biosensor als meetinstrument voor frequenties van het lichaam. Ieder mens heeft een eigen trilling of frequentie die in alles meebeweegt wat gezegd wordt. Via protocollen en doormiddel  van de biotensor gaan we stap voor stap opzoek door je onderbewustzijn.

De biotensor pakt deze frequentie op en vertaalt het naar “ja” of “nee” waardoor onderbewuste processen en antwoorden worden opgespoord en meetbaar zijn. De antwoorden krijg ik dus van je onderbewustzijn met behulp van de biotensor. Hierna kunnen blokkades worden opgeruimd, wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd en is verandering mogelijk.

Net als een virusscan op de harde schijf van jouw computer. Het virusprogramma spoort de storende en probleem veroorzakende programma’s op en verwijdert ze van de harde schijf, zodat de computer weer optimaal kan werken.

Tijdens een NEI-sessie kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen stel. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. Door deze zachte manier van werken is NEI zeker ook heel geschikt voor kinderen en zelfs baby’s.

Heel Bijzonder

Gedrag is het topje van de ijsberg

“Ineens was er ander gedrag”

Hoeveel behandelingen?

Het herstelproces verloopt bij iedereen anders. Ieder mens is uniek, maar in veel gevallen zijn de klachten direct aanmerkelijk te verbeteren. Kinderen reageren vaak heel goed op een behandeling en je merkt vaak een ander gedrag. Door een behandeling word het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer geactiveerd, er komt een beweging doordat de levensenergie weer kan stromen.

Er word iets in gang gezet, hoelang en welke uitwerking dit heeft is voor iedereen uniek. Vaak zijn er 1 tot 3 sessie nodig voor goede resultaten. Mijn advies is om na een consult je kind rust te bieden en water te laten drinken.

 

Een coachsessie vervangt nooit medische zorg, raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts. Ik kan je ook ten alle tijden doorverwijzen naar een geschikte zorgverlener indien nodig.

“Onbegrepen gedrag bij een peutertje van 3 hoort bij de leeftijd zou je denken, wij als ouders signaleerde gedrag wat wij niet konden plaatsen. Extreme boosheid zonder trigger en oververmoeidheid wat niet helemaal pasten bij de situatie.
Dianne heeft mbt Nei therapie blokkades weten te achterhalen en direct weten op te lossen. Ons kindje heeft nu gedrag wat we kunnen plaatsen bij haar leeftijd, is opgewekt, aanhankelijk en heeft veel meer energie. Hieruit geleerd dat jezelf openstellen voor “iets nieuws en niet doorsnee” echt meer dan de moeite waard is, zeker aan te raden voor iedereen die blokkades voelt en het graag aan wil gaan en het op wil lossen.
Enorm Bedankt Dianne voor je hulp, wij zijn meer dan tevreden en opgelucht dat ons kindje weer straalt!”

0 reacties

7 + 11 =