Dogwash Kerkdriel

Dogwash Kerkdriel

Na heerlijk bij de zandmeren  te hebben gewandeld, is je hond veranderd in een modderige, niet zo fris ruikende kameraad.

Tijd voor een wasbeurt, maar na een stoeipartij in de badkamer is je hond weer lekker schoon, maar is de badkamer onherkenbaar.

Zulke wasbeurten zijn voor zowel baasje als hond een heel gedoe. Maar het hoeft niet langer een probleem te zijn. Vanaf nu kun je gebruikmaken van de Dogwash in Kerkdriel.

Dat kan je vanaf nu zelf doen, 7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur (zondag vanaf 10.00)

 

 

 

Hoe wordt mijn hond gemakkelijk weer lekker fris?

De Dogwash is een wasplaats speciaal gemaakt voor je viervoeter, uitschudden is daar dan ook geen probleem. Door het stappenplan is hij eenvoudig in het gebruik.

Je plaatst je hond in het speciale hondenbad en kiest een knop. Iedere hond, van chihuahua tot Deense Dog kan gewassen worden in de Dogwash. Het programma kan namelijk worden afgestemd op de grootte en de vacht van jouw kameraad, deze stel je simpel samen enkel door de druk op de knop.

Je kan kiezen voor een frisse shampoo en conditioner, en je vriend gaan wassen. Vindt jouw hond het heerlijk om lekker lang ingesopt te worden, dan kun je het programma op ieder moment pauzeren. Heb je nog wat extra shampoo nodig, dan kan je deze vinden aan de dispenser aan de muur.

Wanneer je hond weer lekker schoon is, kun je hem daarna drogen met de föhn. Iedere coupe kan in model geblazen worden, doordat je kunt kiezen voor een zachte of een hardere stand. Nu is jouw hond weer klaar om de show te stelen.

Zit je tijd erop dan spoelt de Dogwash zich schoon met een badreiniger, als je dan nog even de losse haren wil opruimen, Dan is de Dogwash weer klaar voor de volgende!

 

 

Wat kosten de programma’s van de Dogwash?

Voor 1 euro krijg je 2 minuten wastijd. Voor enkele euro’s heb je dus al een frisse en schone hond. Het is mogelijk te betalen met munten van 1 en 2 euro. Een wasmunt geeft 16 minuten de tijd, deze kost 5 euro. De wasmunt is te koop in de versautomaat. Lukt dit niet neem dan contact met ons op.

 

Ben je benieuwd geworden naar de Dogwash?

Kom samen met je viervoeter langs in Kerkdriel en ervaar de meest makkelijke manier om je hond te wassen!

 

Wil je graag uitleg ? Neem dan van te voren contact op of we aanwezig zijn om te helpen, of maak een afspraak zodat je altijd zeker weet dat we jullie kunnen helpen. 

En natuurlijk kan je altijd zelfstandig terecht als de roldeur openstaat, 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00.

Echt een aanrader, even afspoelen met warm water en de hond gaat schoon weer mee naar huis.

super begeleiding en gebruiksvriendelijk systeem!

 Dogwash Kerkdriel Uitingstraat 10 5331 EJ Kerkdriel

Emoties

Liefde

Erkenning