Release sessie

Wat wil je loslaten? Wat heb je niet meer nodig? 

Door de jaren heen bouw je allerlei lagen op, door alles wat je mee maakt in je leven. Je creëert allerlei overlevingsmechanismes zonder dat jij je hier van bewust bent.

Voorbeeld je wil iets heel graag, maar steeds trek jij je weer terug en er komen allerlei zinnetjes voorbij zoals: zoals dat kan ik niet, een ander kan het beter, nee vandaag is nog niet het moment.

Ook hoor ik vaak dat mensen wel een afspraak willen maken, om er iets aan te doen maar hierbij zelfs veel weerstand ervaren: 

Ik doe het wel na de vakantie, over een paar maanden komt het beter uit, er is iets tussen gekomen…….

Dit zijn allemaal signalen vanuit het onderbewustzijn, ze willen je beschermen tegen pijn. Je hebt ooit iets meegemaakt wat niet fijn was, toen is er een mechanisme in werking gekomen om je te beschermen zodat je de volgende keer niet weer die pijn ervaart. Die pijn kan natuurlijk fysiek en mentale pijn zijn.

Vaak bouw je veel mechanismes op, maar nu kan het heel veel last geven. Het mechanisme gaat tegen je werken, het saboteert wat je graag zou willen.

Tijdens een release sessie, gaan we deze mechanismes opspeuren en integreren/loslaten zodat ze je niet meer saboteren.

Release

“Laat het los wat je niet meer dient, laat los zodat er weer ruimte ontstaat voor iets nieuws. Ruimte om te kunnen doen wat je graag zou willen, ruimte om weer vrij te zijn .”