Coachsessie Volwassenen

Als volwassene wil je graag lekker in je vel zitten. Vaak blijkt het in de praktijk anders te zijn.

Er kunnen zich allerlei klachten voordoen die je beperken in je welzijn.

Het kunnen Fysieke klachten en mentale klachten zijn.

Fysieke klachten zoals: Blaasontsteking, slaapproblemen, hoofdpijn, rugproblemen, stramheid, spierpijn,  oorpijn, pijn,verkouden. En zo veel meer op te noemen.

Emotionele klachten:
Wisselende emoties, boosheid,angst, verdriet of gewoon een vervelend gevoel. In een consult bekijken we wat de oorzaak is.

Mentale klachten:
Oneindig gepieker, overgevoeligheid, doemdenken, slapeloosheid, rusteloosheid, angst, prestatiedruk, seizoensgebonden depressie, stress of hoogtevrees.

Of misschien heb je nog andere hulpvragen

Gevoeligheid, angst voor wat mogelijk is, angst voor je doel op aarde, teveel ‘’in je hoofd’’ zitten, grenzen aangeven, zelfvertrouwen, piekeren over wat anderen van je denken. Stappen zetten in je leven

Al deze ervaren klachten zijn een symptoom een wegwijzer een boodschap voor je leven, iedereen is hiering uniek. Door het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren, ontstaat er weer ruimte en balans. Dat voel je in rust en ontspanning.

 

Wat is NEI

Veel van wat we ooit hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Bij onverwerkte emoties kan er sprake zijn van een verschil  inconcongruntie tussen bewustzijn en onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is  als het ware als een harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn hierin opgeslagen. Onbewuste delen kunnen invloed uitoefenen op de cellen en kunnen voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten zorgen. Door aan dit onderbewuste geheugen vragen te stellen wat er bijvoorbeeld in het verleden is gebeurd, wordt helder waarom je nu in het heden ergens last van hebt.

Ik gebruik de biosensor als meetinstrument voor frequenties van het lichaam. Ieder mens heeft een eigen trilling of frequentie die in alles meebeweegt wat gezegd wordt. Via protocollen en doormiddel  van de biotensor gaan we stap voor stap opzoek door je onderbewustzijn.

De biotensor pakt deze frequentie op en vertaalt het naar “ja” of “nee” waardoor onderbewuste processen en antwoorden worden opgespoord en meetbaar zijn. De antwoorden krijg ik dus van je onderbewustzijn met behulp van de biotensor. Hierna kunnen blokkades worden opgeruimd, wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd en is verandering mogelijk.

Net als een virusscan op de harde schijf van jouw computer. Het virusprogramma spoort de storende en probleem veroorzakende programma’s op en verwijdert ze van de harde schijf, zodat de computer weer optimaal kan werken.

Tijdens een NEI-sessie kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen stel. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. Door deze zachte manier van werken is NEI zeker ook heel geschikt voor iedereen.

Neem contact met mij voor vragen of het maken van een afspraak

Heel Bijzonder

Bewustwording is stap 1 de rest volgt vanzelf

Wat als de dag doorkomen echt als overleven voelt.

Hooggevoelig, hoogbegaafdheid & Hoogbewust zijn thema’s die ik veel tegenkom in mijn leven. Ik heb altijd gedacht hoe doen anderen dat toch, waarom kan ik dat niet. Nou ik weet het antwoord omdat ik gewoon anders in elkaar zit, is dat vervelend? Ja als je altijd maar probeerd om je aan te passen wel. Maar als je jezelf accepteert en snapt, ondek je dat je uniek bent, en nog belangrijker je hebt je eigen taak in het geheel. Je hebt iets te doen op de wereld!

Misschien voelt dit nu helemaal niet zo, maar alle signalen in je lichaam en in je hoofd laten dit voor de volle 100% weten. Je leeft het leven van anderen en niet van jezelf. Jij hebt unieke gaves en een andere kijk op de wereld en die is nu hard genoeg nodig. Als jij het leven van jezelf gaat leven onstaat er magie!

^

Hoogsensitief

Hoogsensitief Ik voel ik voel wat jij niet voelt en daarom laat ik zien wat beter is voor je.

^

Hoogbegaafdheid

Ik denk anders en ik zie verbanden die kunnen gaan zorgen voor verandering in de wereld, wat kan anders wat kan beter.

^

Hoogbewust

Mijn bewustzijn is anders afgesteld en hierdoor ontvang ik informatie de hele dag door, maar ik vind het fijn als ik dit zelf kan doseren en heb geleerd hier mee om te gaan.

0 reacties